Home
Home
ContactVerzenden
Home
Over ons

Het gezicht van....

Mijn naam is Anita Post en ben geboren in Hardenberg. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de optiek. Tijdens mijn werkzaamheden merkte ik dat ik het fantastisch vond om mensen te helpen een beter zicht te krijgen. Heel vaak kwam ik, met name oudere, mensen tegen die niet de juiste brilcorrectie dragen, maar door omstandigheden niet een opticien kunnen bezoeken. Dit is natuurlijk heel vervelend want een goed zicht is toch van cruciaal belang in het leven.

Ik vond dit altijd zo jammer voor deze mensen en mede hierdoor is het idee geboren om als opticien aan huis te beginnen. Omdat wij bij de mensen thuis komen kan ook deze groep genieten van onze oogzorg en is hun zicht na een bezoek van ons meestal weer veel beter.

Optiek Animo komt ook vaak in verzorgingstehuizen en houdt daar zittingsdagen om de ouderen te voorzien van een nauwkeurige oogmeting.

Verder is er een samenwerking met de TDC Zorg Groep. Dit is een gerenommeerde thuiszorgorganisatie in o.a. Overijssel en Drenthe.

Uiteraard is Optiek Animo er niet alleen voor de ouderen. Iedereen kan bij Optiek Animo terecht….van jong tot oud. Heeft u bijv. gewoon een drukke agenda? Dan kunt u in de avonduren een afspraak maken. U kunt zelfs online via onze website een afspraak inplannen.

Optiek Animo biedt een fantastische en zeer gevarieerde collectie aan in meerdere prijsklassen, dus echt iedereen kan bij ons terecht.

Home
Home
Home
Sociale media

Optiek Animo is actief op Twitter, volg ons om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en aanbiedingen. Klik op het icoon van Twitter (opent in een nieuw venster)


Volg Optiek Animo op Facebook en blijf altijd op de hoogte van de collectie en alle andere ontwikkelingen. Alle volgers maken ook nog eens kans op leuke prijzen. Dus volg ons! (opent in een nieuw venster)

Voor wie

Voor wie

Voor iedereen!
Optiek Animo bezoekt in principe iedereen -jong en oud-, die graag een oogmeting wil in de eigen vertrouwde thuisomgeving.

Ouderen en mensen die minder mobiel zijn
De specialisatie van Optiek Animo ligt bij mensen die wonen in een verzorgings-of verpleeghuis. Ook mensen die slecht ter been zijn of in een aanleunwoning wonen behoren tot de doelgroep. Dankzij de modernste apparatuur is het ook mogelijk om bedlegerige mensen te meten, mensen die minder mobiel zijn of mensen die zelf niet in staat zijn om goed aan te geven, welke glazen beter of slechter kijken. Dit komt omdat de draagbare autorefractometer ook objectief al een zeer betrouwbare brilsterkte kan meten.

Kinderen
Kinderen hebben vaak moeite om leuke bril te vinden omdat er veelal te weinig keus is. Optiek Animo presenteert binnenkort een zeer ruime collectie kinderbrillen zodat uw kind altijd een keuze kan maken.

Drukke agenda of rustige oogmeting in thuissituatie?
Natuurlijk is Optiek Animo er ook voor mensen die een drukke agenda hebben of gewoon geen zin hebben om naar de winkel te gaan. Tevens is Optiek Animo er voor mensen die het prettiger vinden om in de thuissituatie rustig gemeten te worden en alle tijd willen hebben om, bijvoorbeeld samen met een familielid of kennis, een mooi montuur te kiezen.
Aangezien de klanten van Optiek Animo zeer verschillend zijn, hebben wij de collectie van onze monturen hierop aangepast. In de uitgebreide collectie vindt u moderne en klassieke monturen. Door de steeds wisselende collectie zijn de monturen altijd nieuw en van deze tijd.

Samenwerking

Binnenkort

CollectieOnline bril passen

Op onze website www.optiek-animo.nl kunt u online brillen passen. Deze functie is op dit moment nog niet geschikt voor mobiele apparaten maar deze functie zal z.s.m. toegevoegd worden.
Online bril passen